Ympäristöystävällistä lämmöntuotantoa
Euran Energia Oy hoitaa ja omistaa Linnavuoren palvelukeskuksen hakelämpölaitoksen Lapissa. Rauman kaupunki ostaa Euran Energia Oy:ltä lämpöenergiaa sovitulla kilowattihinnalla ja laitoksen pääomakulut katetaan kuukausimaksulla...
Miksi Suomessa on koittanut biopolttoaineiden aika?
Neljä vuosikymmentä sitten, 60- luvulla kevyt polttoöljy maksoi halvimmillaan 1 senttiä litra. Myös sähköä myytiin lämmityskäyttöön muutamalla sentillä kW. Silloin unohdettiin kotimaiset polttoaineet...
Hakelämpö tukee kestävää kehitystä, biopolttoaineet on ajan henki!

Energiakonsultointia ammattitaidolla ja kokemuksella

Konsultointia kokemuksella

Euran Energia Oy:n työntekijät omaavat vankan kokemuksen lämpöyrittäjyys ja bioenergia alalta. Tätä kokemusta yritys tarjoaa asiakkaille konsultointi-palveluiden muodossa.

Voit hyödyntää yrityksen energiakonsultointia, kun olet kiinnostunut siirtymään hakelämmitykseen, bioenergiaan tai muiden biopolttoaineiden käyttöön, mutta et tiedä mistä aloittaa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden ns. Avaimet käteen ratkaisuun, jossa asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan laskun maksaminen. Euran Energia huolehtii laitteiston asennuksista ja biopolttoaineiden toimituksista sekä lämmitystöistä.

Jos tarvitset energiakonsultointia niin ota yhteyttä Jorma Nummelaan. Puhelin 0500 830 608

energiakonsultointi

Toimitusjohtaja Jorma Nummela